As Oy Vihdin Onnensepänaukio 2 sijaitsee Vihdin Nummelassa

Kohde on arkkitehti Markku Landenin suunnittelema. Landen on suunnitellut tontille upean rivitalokokonaisuuden, jossa viihtyvyys on ollut suunnittelun lähtökohtana. Nummelan Kilsoinpuistoon rajoittuva tontti antaa mukavaa tilantuntua pihapiiriin. Yhtiö kattaa 10 huoneistoa, huoneluvuiltaan 1h, 2h ja 3h. Yksiöitä on kohteessa kaksi kappaletta, kooltaan 34 m2, kaksioita kuusi kappaletta, kooltaan 49 m2 ja kolmioita kaksi kappaletta, kooltaan 68 m2.

Asumismukavuuden takaavat korkeatasoiset huoneistot, joissa on lattialämmitys ja huoneistokohtainen lämmöntalteenottava ilmanvaihto. Tervaleppäsauna, kaakeloitu pesuhuone ja tyylikkään moderni keittiö takaavat asumisen viihtyvyyden. Oma sauna löytyy kuudesta huoneistosta.

Jokaisella huoneistolla on oma piha, jossa on katettu terassi ja oma pihavarasto. Pihavarasto tarjoaa sopivasti tarvittavaa lisäsäilytystilaa. Lisäksi, jokaisella asunnolla on oma kasvimaa, jossa voi viljellä vaikkapa omat salaatit ja porkkanat kesäpöytään. Kasvimaat sijaitsevat tontin ja Kilsoinpuiston välissä, aivan asuntojen läheisyydessä. Pihalla kasvimaiden läheisyydessä sijaitsee myös yhteinen grillikatos, jossa voi viettää mukavia hengähdyshetkiä. Grillikatoksessa on suljettava lasiseinä, jolloin se toimii myös keväisin ja syksyisin mainiona oleskelutilana.

Kattava varustelu ja laadukkuus

Kosteat tilat on laatoitettu tasokkailla keraamisilla laatoilla, ja asuinhuoneissa on 8 mm lattialaminaatti. Seinät on kosteissa tiloissa laatoitettu ja huonetiloissa maalatut. Huonetilojen katot ovat tyylikästä mdf-paneelia ja saunassa ja pesuhuoneessa lämminsävystä tervaleppäpaneelia. Väliovina ovat peiliovet ja saunan ovi on kokolasinen.

Ulkoseinissä eristeenä on käytetty SPU-eristettä. Energiatehokkaalla SPU:lla saavutetaan tehokas ja tiivis rakenne, jolla ehkäistään mahdolliset ilmavuodot ja lämpöhukat. Näin ollen säästetään lämmitykseen käytettävää energiaa, ja saavutetaan pienet asumiskustannukset. Huoneistoissa on lattiassa sähkölämmitys. Lämmitystä säädetään huoneistokohtaisilla termostaateilla. Ilmanvaihto hoidetaan lämmöntalteenottavalla ilmanvaihtokoneella.

Keittiö on täysin koneellistettu: liesi, liesituuletin, jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Huoneistojen vakiovarusteisiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi keittiökaapistot ja –tasot varusteineen, liukuovikaapit, kylpyhuoneen peili- ja allaskaapit. Kalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä ja työtasot taivereunaista laminaattia. Kalustus on tehty erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti.

Valmistunut 2014