Kuuden huoneiston rivitalokohde

As Oy Vantaan Vapaalantie 56 sijaitsee monipuolisten palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä Vantaalla, Vapaalan kaupunginosassa.

Yhtiö käsittää kuusi huoneistoa, huoneluvuiltaan 1h, 2h ja 3h. Yksiöt ovat kooltaan 35 m2, kaksiot 49,5 m2 ja kolmiot 59 m2. Kullakin huoneistolla on oma terassi, lämpöpistokkeellinen autopaikka ja pihavarasto. Kolmioissa myös oma sauna!

Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen, lämmöntalteenottava (LTO) ilmanvaihtojärjestelmä. Lattialämmitys- ja lämminkäyttövesi lämmitetään maalämmöllä, mikä osaltaan mahdollistaa edulliset asumiskustannukset. Energiatehokas maalämpö on ekologinen valinta, ja näin ollen säästää lämmityskustannusten lisäksi myös luontoa.

Kosteat tilat on laatoitettu keraamisilla laatoilla ja asuinhuoneissa on laminaattilattiat. Seinät on kosteissa tiloissa laatoitettu ja huonetiloissa maalattu. Huonetilojen katot ovat MDF-paneelia. Pesuhuoneen katto on lämminsävyistä tervaleppäpaneelia. Myös saunassa seinäpaneelit ja lauteet ovat tervaleppää.

Keittiön vakiovarusteisiin kuuluvat liesi, uuni, jää-pakastinkaappi, astianpesukone ja liesituuletin.

Tämä kohde edustaa idyllistä rivitaloasumista, jonka lisänä ovat loistavat kulkuyhteydet ja keskeinen sijainti.

Valmistunut syksyllä 2016