Aivan Nummelan keskustan tuntumaan rakennettavassa Ojakkalantie 7-9:ssä on valinnanvaraa elämäntilanteen mukaan!

Yhtiö käsittää 10 asuntoa, huoneluvuiltaan 1, 3, 4 ja 5 h, kooltaan 34 – 129 m2. Huoneistoja löytyy sekä yksi- että kaksitasoisia. Kullakin huoneistolla lisäksi oma terassi, joka on mahdollista lasittaa – myös jälkikäteen.

Ojakkalantien rivitalokohde tarjoaa runsaasti valinnanvaraa elämäntilanteen mukaan. Kohteessa myös edulliset asumiskustannukset!

Yhtiöllä on lisäksi viihtyisät piha-alueet ja reilut parkkitilat – perheasunnoilla jopa kaksi parkkipaikkaa! Sijaintikin on loistava, sillä Nummelan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä.

Huoneistoissa on lämmöntalteenottava (LTO) ilmanvaihtokone ja lattialämmitys. Kussakin huoneistossa, yksiöitä lukuun ottamatta, on oma poistoilmalämpöpumppu (PILP), jolla lämmitetään käyttövesi ja lattialämmityksen käyttövesi huonetiloissa.

Panostamme suomalaiseen osaamiseen niin rakentamisessa, kuin materiaalivalinnoissakin.

Kohde valmistuu 2019.

Kalustus tehdään erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti

Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, yksiöitä lukuun ottamatta. Kosteat tilat laatoitetaan keraamisella laatalla, seinien ja lattioiden osalta. Pesutilojen katto, ja saunan sisäpintamateriaali on tervaleppäpaneelia. Oleskelutiloissa seinät maalataan ja lattiapäällysteeksi tulee laminaatti. Keittiön vakiovarusteisiin kuuluvat erillisliesi ja –uuni, jää- ja pakastinkaappi, astianpesukone sekä liesituuletin.  Kuitenkin asunnon ostajana, pääset itse vaikuttamaan sisäpintamateriaaleihin ja kalustukseen!