Myynnissä As Oy Kirkkonummen Mäntykangas

Asunto Oy Kirkkonummen Mäntykangas rakennetaan Veikkolaan, Kirkkonummen kuntaan. Yhtiö edustaa linjakkuudellaan modernia rakentamista parhaimmillaan. Arkkitehtuurissa on huomioitu tontin monimuotoisuus sekä alueella jo olemassa oleva rakennuskanta. As Oy Kirkkonummen Mäntykankaan on suunnitellut arkkitehti Rami Ovaskainen.

Koteja moneen tarpeeseen

Kohde tarjoaa neljä eri kokoista huoneistotyyppiä, joista voit valita omaan tarpeeseesi sopivan. Yhtiö kattaa 11 asuntoa, huoneluvuiltaan 1h, 2h, 3h ja 4h. Yksiöt (3 kpl) ovat kooltaan 35 m2, kaksiot (2 kpl) 49 m2, kolmiot (4 kpl) 67 m2 ja neliöt (2 kpl) 91 m2. Kaikissa huoneistoissa on takapihalla tilava terassi, jonka voit halutessasi lasittaa, ja tuoda näin lisää tilaa sekä mukavuutta asumiseesi. Kolmioissa ja neliöissä on erikoisuutena lisäksi viihtyisät atrium-pihat!

Kolmioissa autokatospaikat ovat atriumpihojen yhteydessä. Neliöihin kuuluu autotallit, joiden yhteydessä on erillinen lämmin varastotila. Kaikki katos- ja pihapaikat varustetaan lämmityspistokkein. Lisäsäilytystilaa puolestaan tuo kaikkiin huoneistoihin kuuluva erillinen ulkovarasto. Kodin lisäksi on tärkeää viihtyä myös omassa pihapiirissä. Arkkitehtuurissa onkin kiinnitetty erityistä huomiota toimivaan ja käytännölliseen piha-alueeseen: toimiva autopaikoitus, piha ja kulkuväylät asfaltoidaan, sekä rajataan istutuksin ja nurmialuein. Lasten leikkipaikka on sijoitettu turvallisesti tontin takaosaan.

Katso esite

Sinun näköisesi

Kaksioissa, kolmioissa ja neliöissä on oma sauna. Kaikissa huoneistoissa vakiovarusteina ovat jää- ja pakastinkaappi, erillisliesi ja –uuni, liesituuletin, astianpesukone, sekä kiuas saunallisissa huoneistoissa. Pesutilat laatoitetaan lattioiden ja seinien osalta keraamisella laatalla, ja katot paneloidaan leppäpaneelilla. Myös saunassa seinäpaneelit, katto ja lauteet ovat leppää. Oleskelutiloissa lattiapäällysteenä on laminaatti ja seinät maalataan. Oleskelutilojen katot puolestaan paneloidaan valkoisella MDF-paneelilla. Kohteen kalustus tehdään erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Asunnon ostajana voit rakennusaikana kuitenkin vaikuttaa mm. kohteen sisäpintapintamateriaaleihin, kalustukseen ja muihin varusteisiin. Valittavissasi on runsas määrä eri vaihtoehtoja niin lattioiden, keittiön kaapistojen ja tasojen kuin kylpyhuoneen laattojenkin osalta. Rakentamisvaiheessa voit itse valita sinulle sopivat sävyt ja pintamateriaalit, joilla teet juuri sinun näköisesi kodin.

Energiatehokas rakentaminen yhdistettynä nykypäivän rakennustekniikkaan

Kiinteistön lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, jolla lämmitetään käyttö- ja lattialämmitysvesi. Huoneistoissa on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet. Lattialämmitystä säädetään huoneistokohtaisilla termostaateilla. Ilmanvaihto puolestaan toteutetaan lämmöntalteenottavalla ilmanvaihtokoneella. Ulkoseinärakenteet eristetään uretaanilevyllä (SPU-eriste). Näin saavutetaan tehokas ja tiivis rakenne, jolla ehkäistään mahdolliset ilmavuodot ja lämpöhukat, sekä säästetään lämmitykseen käytettävää energiaa. Huoneistojen vesikalusteet ovat vettä säästäviä malleja, keittiön kodinkoneet luonnollisesti A-energialuokkaa ja mm. ulkovalaistukset sekä huoneistojen kiinteät valaisimet ovat LED-valoja. Kiinteistölle rakennetaan lisäksi aurinkopaneelijärjestelmä, joista saatava energia käytetään suoraan sähkökeskuksen kautta kiinteistön sähkönsyöttöön, mm. lämmitykseen ja valaistuksiin. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta asumiskustannukset pysyvät edullisina nyt ja tulevaisuudessa.

Ekologisilla ratkaisuilla on merkittävä vaikutus ympäristöön, siksi yhtiö rakennetaan kestävistä materiaaleista. Aurinko puolestaan tarjoaa loppumatonta energiaa. Yhtiöön asennetaan aurinkopaneelijärjestelmä, jonka avulla ostetun energian tarve pienenee.

As Oy Kirkkonummen Mäntykangas sijaitsee vain kävelymatkan päässä Veikkolan peruspalveluista. Lähistöltä löytyy mm. koulu, apteekki, lähikauppa, urheilukenttä ja kirjasto. Myös kulkuyhteydet mm. pääkaupunkiseudulle ovat loistavat moottoritien ansiosta. Tämä kohde tarjoaa siis runsaasti valinnanvaraa elämäntilanteen ja tarpeiden mukaan.

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemys. Rakennuttajana pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Arvioitu valmistuminen keväällä / kesällä 2019.