Espoon Latokaskeen on aloitettu kahden paritalon suunnittelu.

Maineikas arkkitehtitoimisto, Arkkitehdit Sankari Oy, toteuttaa yksilöllisen arkkitehtisuunnittelun, jonka ansiosta kohde sulautuu saumattomasti olemassa olevaan ympäristöön ja rakennuskantaan. Suunnittelussa on huomioitu ensisijaisesti asumisen helppous ja käytännöllisyys.

Alustavat huoneistokoot ja hinnat:

2 kpl  |  3 mh + oh + k + khh + psh + s   |   n. 90 m2  |    hinta n. 423 000 €

2 kpl  |  4 mh + oh + k + khh + psh + s   |  n. 110 m2  |   hinta n. 495 000 €

Moderni kohde tarjoaa energiatehokasta asumista edullisilla asuinkustannuksilla. Lämmitysmuotona on maalämpö. Lisäksi, kohteeseen rakennetaan aurinkopaneelijärjestelmä, josta saatu energia ohjataan suoraan yhtiön omaan käyttöön.

Kullakin huoneistolla on oma, tilava terassi, joka on mahdollista lasittaa. Lasitettu terassi tuo huoneistoon viihtyisän ”lisähuoneen”, jossa on mukava viettää aikaa lähes vuoden ympäri! Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma ulkovarasto, sekä asuntokohtainen, lämpöpistokkeellinen autokatospaikka. Autokatoksissa on varaus myös sähköauton latausta varten.

Alue on viihtyisä ja rauhallinen. Lähellä sijaitsevat sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut.

Vaaleat pinnat, avarat ja valoisat huoneet sekä olohuoneiden suuret ikkunat tuovat tilan tuntua moderniin tyyliin. Kohteessa myös varustelu on kattava, ja materiaalit laadukkaita. Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa varusteluun, sisäpintamateriaaleihin sekä muihin asuntokohtaisiin valintoihin.

Rakentaminen aloitetaan pian. Tule mukaan suunnittelemaan juuri sinun kotiasi!

 

Tiedustelut ja myynti:

Anders Wikholm, Kluuvin Kiinteistöt Oy Ab

Puh. 050 341 0171, sähköposti: anders@kluuvinkiinteistot.fi

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

www.kluuvinkiinteistot.fi