Asunnot sijaitsevat Nummelassa, Kanervatiellä harjun jyhkeiden mäntyjen suojaisassa katveessa. Harjun lenkkipolut ja keskustan palvelut ovat kuitenkin aivan käden ulottuvilla.

Yhtiö käsittää neljä perheasuntoa, joista kaksi ovat huoneluvuiltaan 4h+k+s ja toiset kaksi 5h+k+s. Neljän huoneen asuntoihin sisältyvät autokatokset, ja viiden huoneen asuntoihin omat autotallit. Kullakin huoneistolla on lisäksi oma terassi.

Rakennukset liitetään kaasuverkkoon, joka takaa pienet lämmityskustannukset. Kaikissa asunnoissa on mukava lattialämmitys ja lämmöntalteenottava LTO ilmanvaihtokone, joka takaa miellyttävän sisäilman.

Keskustan kattavat peruspalvelut luovat mukavat puitteet jokaiseen elämän vaiheeseen. Lapsiperheille löytyy kilometrin päässä Kuoppanummen koulukeskus, jossa sijaitsee myös päiväkoti sekä harjulla sijaitsee Nummelanharjun koulu, jossa on yläaste ja lukio. Myös Luksia-ammattiopisto on lyhyen kävelymatkan päässä. Kohteen lähettyvillä suuria päivittäistavarataloja on kaksi, ja pienempiä lähikauppoja useampi. Lähistöllä on lisäksi useita kivijalkaliikkeitä sekä linja-autoasema, josta yhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset.

Lähialueilta löytyvät monipuoliset liikunta ja virkistysmahdollisuudet, kuten Nummelanharjun ulkoilualue, laskettelu- ja golfkeskus, palloiluhalli, uimahalli ja jäähalli.

Valmistunut kesällä 2016.