As Oy Vihdin Tarttilantie sijaitsee Vihdin kirkonkylässä

Arkkitehti Markku Landen on suunnitellut tontille upean rivitalokokonaisuuden, jossa suunnittelun lähtökohtana painottuu erityisesti asumisen viihtyvyys. Yhtiö kattaa 12 huoneistoa, huoneluvuiltaan 2h ja 3h. Kaksioita näistä on kuusi kappaletta, kooltaan 44 m2, ja kolmioita toiset kuusi kappaletta, kooltaan 62 m2.

Reilu parkkialue ja isot leikkipaikat antavat miellyttävää tilantuntua pihalle. Piha-alueet on pyritty toteuttamaan mahdollisimman toimiviksi ja käytännöllisiksi: toimiva autopaikoitus, piha ja kulkuväylät on asfaltoitu, sekä rajattu istutuksin ja nurmialuein. Autopaikkoja on kohteessa yhteensä 14, joista 5 sijaitsee autokatoksessa. Autopaikoista 12 paikkaa on varustettu lämmitystolpalla. Piha-alueet on toteutettu erillisen pihasuunnitelman mukaisesti.

Kohteessa asumismukavuuden myös osaltaan takaavat korkeatasoiset huoneistot, joissa on lattialämmitys ja huoneistokohtainen lämmöntalteenottava ilmanvaihto. Kaikissa huoneistoissa on oma, sähkökiukaalla varustettu sauna. Tervaleppäsauna, kaakeloitu pesuhuone ja tyylikkään moderni keittiö takaavat asumisen viihtyvyyden. Jokaisella huoneistolla on myös oma piha, jolla on katettu terassi. Kuhunkin huoneistoon kuuluu lisäksi oma pihavarasto, joka tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa.

Huoneistoissa on lattiassa on sähkölämmitys. Lattialämmitys on säädettävissä huoneistokohtaisilla termostaateilla.

Kattava varustelu ja laadukkuus

Kosteat tilat on laatoitettu tasokkailla keraamisilla laatoilla, ja asuinhuoneissa on 8 mm lattialaminaatti. Seinät on kosteissa tiloissa laatoitettu ja huonetiloissa maalatut. Huonetilojen katot ovat tyylikästä mdf-paneelia ja saunassa sekä pesuhuoneessa lämminsävystä tervaleppäpaneelia. Väliovina ovat peiliovet ja saunan ovi on kokolasinen.

Keittiö on täysin koneellistettu: liesi, liesituuletin, jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Huoneistojen vakiovarusteisiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi keittiökaapistot ja –tasot varusteineen, liukuovikaapit, kylpyhuoneen peili- ja allaskaapit. Kalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä ja työtasot taivereunaista laminaattia. Kalustus on tehty erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti.

Valmistunut 2012