As Oy Vihdin Vaskisepäntie 2 sijaitsee Vihdin Nummelassa

Nummelan keskustan tuntumaan rakennettu, yksitasoinen rivitaloyhtiö on suunniteltu laadukkuutta ja viihtyvyyttä painottaen. Yhtiö kattaa 12 huoneistoa, huoneluvuiltaan 1h ja 2h. Yksiöitä näistä on neljä kappaletta, kooltaan 32 m2 ja kaksioita 8 kappaletta, kooltaan 42 m2 ja 49 m2.

Huolellisen suunnittelun ansiosta, kompaktien huoneistojen asuinneliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi, mikä luo asuntoihin tilan tuntua. Jokaisella huoneistolla on oma piha ja katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa lähes ympärivuotiseksi oleskelutilaksi. Lisäksi kullekin huoneistolle kuuluu oma pihavarasto, joka tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa. Autopaikkoja kohteessa on 15 kappaletta, joista 12 on varustettu lämpöpistokkein. Autopaikat on asfaltoitu, ja piha-alueet toteutettu erillisen pihasuunnitelman mukaisesti.

As Oy Vihdin Vaskisepäntie 2 sijaitsee Nummelan keskustan tuntumassa, etunaan sekä rauhallinen, idyllinen ympäristö, että Nummelan peruspalveluiden läheisyys. Lähistöllä sijaitsevat mm. linja-autoasema, päivittäistavarakaupat, apteekki ja päiväkoti.

Asuinmukavuus ensisijalla

Asuinmukavuutta osaltaan edistävät myös lattialämmitys, tehokas ilmanvaihto ja oma, sähkökiukaalla varustettu sauna kaksioissa. Huoneistoissa on lattiassa sähkölämmitys, jota säädetään huoneistokohtaisilla termostaateilla. Ilmanvaihto hoidetaan niin ikään huoneistokohtaisella, lämmöntalteenottavalla ilmanvaihtokoneella, joka sijaitsee pesuhuoneessa.

Kosteat tilat on laatoitettu tasokkailla keraamisilla laatoilla, ja asuinhuoneissa on 8 mm lattialaminaatti. Seinät on kosteissa tiloissa laatoitettu ja huonetiloissa maalatut. Huonetilojen katot ovat tyylikästä mdf-paneelia, ja saunassa sekä pesuhuoneessa lämminsävystä tervaleppäpaneelia. Väliovina ovat peiliovet ja saunan ovi on kokolasinen.

Keittiö on täysin koneellistettu: liesi, liesituuletin, jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Huoneistojen vakiovarusteisiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi keittiökaapistot ja –tasot varusteineen, liukuovikaapit, kylpyhuoneen peili- ja allaskaapit. Kalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä ja työtasot taivereunaista laminaattia. Kalustus on tehty erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti.

As Oy Vihdin Vaskisepäntie 2 sijaitsee Nummelan keskustan tuntumassa, etunaan sekä rauhallinen, idyllinen ympäristö, että Nummelan peruspalveluiden läheisyys. Lähistöllä sijaitsevat mm. linja-autoasema, päivittäistavarakaupat, apteekki ja päiväkoti.

Valmistunut 2011