Kotimaista rakentamista

Stabiili on vuonna 2010 perustettu kotimainen, vakavarainen rakennusliike. Meille on myönnetty Avainlippu –merkki, ja näin ollen pyrimmekin tukemaan ja käyttämään kotimaista työvoimaa. Myös kohteissamme käytettävissä materiaaleissa pyrimme suosimaan kotimaista. Ulkomailta tilaamme vain sellaiset tuotteet ja materiaalit, joita emme Suomesta saa. Käytämme palveluksessamme lisäksi tuttuja, paikallisia urakoitsijoita, joista monen kanssa taustalla on saumattoman toiminnan takeena pitkä yhteistyö.  Kotimainen rakentaminen ja sen tukeminen on meille sydämen asia.

Kotimainen rakentaminen on meille sydämen asia.

Stabiili on kotimainen, vakavarainen rakennusliike. Yrityksellä on Avainlippu –merkki, ja näin ollen rakennamme 100% kotimaisella työvoimalla. Myös kohteissamme käytettävissä materiaaleissa pyrimme suosimaan suomalaista.

Rakennusliike Stabiili on Uudenmaan alueella toimiva vakavarainen rakennusliike

Stabiili on erikoistunut pienten rivitaloasuntojen rakentamiseen. Rakennamme persoonallisia ja viihtyisiä rivitaloja Vihtiin ja lähialueille, sekä pääkaupunkiseudulle. Kaikki kohteemme ovat RS-rahoitteisia omistusasuntoja.

Käytämme paljon aikaa ja vaivaa hyvien tonttien etsimiseen ja löytämiseen. Olemme mukana heti alusta lähtien yhdessä arkkitehdin kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia ratkaisuja. Kaikki kohteemme ovat uniikkeja, juuri kyseiselle alueelle ja tontille suunniteltuja koteja. Laadukkaat kohteemme rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä, ja niitä valvotaan ammattilaisten voimin.

Stabiili = Laatu

Laadun takeena Stabiili käyttää pääasiassa kotimaisia ja paikkakuntalaisia yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneiden kanssa on työskennelty jo useiden vuosien ja projektien ajan, joten yhteistyö on saumatonta ja tuottaa laadukasta toimintaa. Stabiilin työnjohdosta ja rakentamisesta vastaa rakennusmestari Petri Lehtiranta, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Hän on ollut mukana yli 300 rakennusprojektissa, ja tullut tunnetuksi rehtinä ja reiluna kumppanina.

Rakennusliike Stabiili on vakavarainen, pientalorakentamiseen erikoistunut yritys, jonka omistajat ovat alansa  huippuammattilaisia. Yrittäjyys on meille elämäntapa ja rakentaminen intohimomme.

Arkkitehti suunnittelee aina kaikki rakennukset kyseiselle tontille ja pihojen tilankäyttö saa paljon suunnitteluaikaa. Näin ollen niistä saadaan muodostettua viihtyisiä ja vehreitä kokonaisuuksia. Persoonalliset rakennukset kätkevät sisäänsä pienehköjä asuinhuoneistoja, joissa kaikki neliöt on käytetty tehokkaasti hyväksi. Asunnot ovat huippulaadukkaita yksilöitä.

Käytämme ulkopuolista rakennuttaja-asiamiestä takaamaan osakkeenomistajien oikeuksia rakennusprojektissa.